0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396  9:10 PM

نامه امام خمینی به استاد مطهری

تاریخ: 1347/08/01

نامه امام خمینی به استاد مطهری

بسمه تعالی
پس از اهداء سلام و تحیت مرقوم شریف واصل، سلامت و توفیق جنابعالی را خواستار، مطالبی که مرقوم شده است بسیاری از آن مورد نظر بوده است، امید است توفیق پیدا شود که از مفاسد جلوگیری شود. اینکه من از دور بودن شما از حوزه قم و اینطور دور بودن بعضی آقایان که خوب بود در این اوضاع آشفته و هرج و مرج حوزه ها از آنها استفاده کنند، من ناراحتیم برای همین مفاسد منتظره است، اشخاصی را که اسم برده اید این مشکل را حل نمی کنند، اگر به مشکل به واسطه دخالت بعضی از آنها که طبقه جوان از امثال آنها ناراحت هستند اضافه نکنند، قضیه شورا و اجتماع ارباب حل و عقد نیز عقده ای را حل نمی کند بلکه چنین اجتماعی محقق نخواهد شد و من تجربه بلکه تجربه ها دارم، آنچه در راس مفاسد است همان امر سوم است که اشاره کرده ام که حوزه از درون تهدید می شود، باید آن علاج شود و علاجی جز آنکه شخصیت هایی که مورد قبول باشند و از حیث معلومات قابل عرضه باشند در حوزه ها باشند و آنها این کار را بدست گیرند، شما برای انتخاب این اشخاص بهتر خبره هستید و می توانید اشخاص را پیدا کنید که ولو به نحو نوبت، تمام ایام حوزه را اشغال کنند و به تدریج در روحیه ی جوانها موثر شوند، من در نامه ای که اخیراً در جواب اتحادیه انجمنهای اسلامی در اروپا نوشته ام به طور تفصیل مسائل اصلیه را توضیح داده و راه را نشان داده و مفاسد این عقیده ی فاسد را که علوم دینیه بلکه فرهنگ جدید نیز بی فایده است تذکر داده ام و شاید اگر مجالی پیدا شد ضمن پیامی به حوزه قم تفصیل دهم، لکن تذکر تنها کافی نیست و باید عملاً این انحرافات را جلوگیری کرد و آن به همت شخصیتها که از آنجمله شما هستید باید انجام گیرد. حضرات آقایان هم که به حمدالله تنبه پیدا کردند و مسیر خود را قدری عوض کردند، امید است که مورد توجه طبقات قرار گیرند و اختلافات و تفرقه ها از بین برود یا لااقل تخفیف پیدا کند.
روح الله موسوی خمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها