طرز تهیه سالاد لبنانی (تبولی)ساده و خوشمزه
یک شنبه 20 فروردین 1396 5:44 PM
سالاد تبولی(لبنانی )
*. بلغور را با آب ولرم به مدت15 دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم.
*. به طوری که آب آن کاملاٌ گرفته شود آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم.
*. جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط می کنیم.
*. نمک و فلفل را اضافه می کنیم.چند دقیقه قبل از سفرو، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه می کنیم.
نکته :
*. این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.
*. این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.
خواص جعفری :
*. ضد نفخ شکم است .
*. شریان ها و رگ ها راتمیز می کند .
*. ادرار آور و قاعده آرو است .
*. برای درمان تب نوبه بکارمی رود .