0

مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید»

shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به:مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید»
دوشنبه 23 اسفند 1395  6:21 AM

بنام خدا

۱- خرید عید به نظر شما تا چه حدی ضروری است؟ در حد نیاز. نه بیشتر و نه کمتر(البته اگر امکانش فراهم شود)

۲- تا چه حد سعی می کنید در خرید عید صرفه جویی کنید؟ بنده شخصاً خیلی رعایت می کنم. اما مگر میتوان از فرزندان هم اینکار را خواست؟!

۳- حد و مرزهای خریدهای عید چیه؟ (نظر شخصیتون رو بگید) باید رعایت اعتدال در خریدها بشه و خدای نکرده خریدها بخاطر چشم هم چشمی و خوش آمدن دیگران نباشه، باید شرایط اطرافیان و همسایه ها در نظر گرفته بشه و کاری نباید کرد که باعث دلسوختن و حسرت خوردن دیگران بشه و ......

۴- تا چه حدی سعی می کنید کالاهای ایرانی بخرید؟ برای خودم تمام سعی و تلاشم را کرده و میکنم و اکثراً تمام خریدهام ایرانی هستند اما......

۵- چگونه می توانیم کاری کنیم که در آستانه ی عید مجبور به خرید لباس و وسایل دیگر نباشیم؟ خیلی راحته، قبل از عید و البته در ماههای قبلِ آن خریدهای خود را انجام دهیم و همه خریدها را برای روزهای شلوغ و گرانِ پایان سال نگذاریم و البته در صورت نیاز این کار باید انجام شود زیرا خیلی از سالها شاید خیلی از لباسها و وسایل قبلی را میتوان استفاده کرد و نیازی به خرید جدید نیست.

تشکرات از این پست
salma57 r_hasti_r ehsan007060 omiddeymi1368 ehsan67657 ravabet_rasekhoon farshon
دسترسی سریع به انجمن ها