پاسخ به:امام خمینی (ره) مردی برای همیشه تاریخ+امتیاز ویژه
سه شنبه 16 خرداد 1396 5:13 PM
امام این گونه بود (1)
زمان انقلاب وقتی که امام از خارج، انقلاب را رهبری می کردند، خیلی از کشورها نپذیرفتند که امام در آن جا زندگی کند ولی کشور فرانسه و مردم آن امام را پذیرفتند. امام به فرانسه رفتند و مدتی کوتاه در...
تنها هدیه
زمان انقلاب وقتی که امام از خارج، انقلاب را رهبری می کردند، خیلی از کشورها نپذیرفتند که امام در آن جا زندگی کند ولی کشور فرانسه و مردم آن امام را پذیرفتند. امام به فرانسه رفتند و مدتی کوتاه در دهکده ای به نام نوفل لوشاتو زندگی کردند.
وقتی انقلاب در حال پیروز شدن بود، مردم در خیابان ها تظاهرات کردند و با فریاد خواستند که امام به ایران برگردد. رژیم شاه خیلی سعی کرد جلوی این کار را بگیرد ولی نتوانست. بالاخره قرار شد که امام به ایران بیاید. مردم فرانسه در این مدت میزبان خوبی برای امام بودند و از این که امام در کشور آن ها زندگی کرده بود، خوشحال بودند. آن ها گاهی به دیدن امام می آمدند و برای امام هدیة خداحافظی می آوردند. امام با خوشرویی آن ها را می پذیرفتند و خودشان هم به آن ها هدیه هایی می دادند و بعد هدیه های آن ها را می گذاشتند تا هر وقت که پیش آمد، دیگران از آن استفاده کنند و یا به کسان دیگری هدیه کنند.
در این مدت امام فقط یک هدیه را برای خودشان برداشتند و آن هدیة دو خانم فرانسوی مسیحی بود. آن ها موقع غروب آفتاب به اقامتگاه امام آمدند و چون وقت نهار بود و وقت ملاقات تمام شده بود، هدیة خود را دادند و گفتند: «ما فقط دو تصویر امضا شدة امام را می خواهیم»
با تعجب به هدیة آن ها نگاه کردم. هدیة آن ها یک ظرف بلوری کوچک بود که مقداری خاک توی آن ریخته بودند. آن ها گفتند. رسم ما این است وقتی به کسی علاقمند شدیم، هنگام خداحافظی و جدایی بهترین هدیه را به او تقدیم می کنیم. این خاک وطن ماست که پیش ما عزیزترین هدیه است.
هدیه را پیش امام بردم و حرف های آن ها را گفتم. امام با لبخند هدیه را از من گرفتند و این تنها هدیه ای بود که آن را برای خودشان نگه داشتند.