طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی
سه شنبه 17 اسفند 1395 2:44 PM
اگر از قبل اسپاگتی باقی مانده دارید می توانید آن را تبدیل به یک غذای شیک و هیجان انگیز کنید؛ غذایی که بسیار سریع و آسان تهیه می شود.
رول بادمجان و اسپاگتی
طرز تهیه: پوست بادمجانها را خوب بشوئید تا اگر دوست داشتید آنها را با پوست مصرف کنید. سر بادمجانها را بگیرید و سپس آنها را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.
برای سرخ کردن، مقداری روغن در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. دو طرف بادمجانها را خوب در روغن سرخ کنید.
فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. در یک کاسه اسپاگتی را با سس قرمز مخلوط کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
روی هر کدام از تکه های بادمجان، مقداری اسپاگتی ریخته و تقریبا 1 قاشق سوپخوری پنیر رنده شده روی آنها قرار دهید. بادمجانها را به دقت لوله کنید و به کمک خلال دندان رولها را محکم کنید. رول ها را داخل سینی فر بچینید. مقداری پنیر روی هر کدام از رولها بریزید. سینی را به مدت 5 تا 8 دقیقه داخل فر قرار دهید.
هنگامی که رولها را از فر بیرون آوردید، مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید و با جعفری و ریحان تازه سرو کنید.