طرز تهیه تاگلیاتله با پستو گشنیز
سه شنبه 17 اسفند 1395 2:43 PM
663 کالری
34.9 گرم چربی
64.8 گرم کربوهیدرات
16.5 گرم پروتئین
طرز تهیه: گشنیز، گردو، آب لیمو، پنیر فتا، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز بریزید و با چند پالس آنها را خرد کنید. سپس روغن زیتون را اضافه کنید و مجددا مواد را مخلوط کنید تا سس پستو مورد نظر درست شود.
آب و کمی نمک را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. هنگامیکه جوشید، پاستا فتوچینی را در آن بریزید و بجوشانید. سپس آن را آبکشی کنید و روی آن را کمی آب سرد بگیرید.
پاستا را در یک کاسه بزرگ بریزید و سس پستو را روی آن خالی و سپس مخلوط کنید.