طرز تهیه کباب حسینی
یک شنبه 8 اسفند 1395 9:37 PM
طرز تهیه : سینه های مرغ را درشت خرد کنید و داخل کاسه بریزید. سپس پیازهای خرد شده ، روغن مایع ، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و مخلوط نمایید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
پس از مزه دار شدن مرغ را از یخچال خارج کنید. فلفل های دلمه ای را مکعبی خرد کنید سپس روی سیخ یکی در میان مرغ و فلفل قرار دهید.
ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، چند قاشق روغن را با 2 لیوان اب و مقداری آبلیمو مخلوط کنید و داخل ماهیتابه بریزید. پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد سیخ های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید و در آن را ببندید و اجازه دهید با حرارت کم مرغ ها بپزند.
پس از پخت مقداری کره یا روغن داغ روی کباب ها بریزید و بهمراه گوجه های کباب شده ، نان یا برنج سرو کنید.