0

نبي: خبر اعتصاب بازيكنان به خاطر نكونام كذب محض است

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

یک شنبه 19 دی 1389  12:11 PM

دبير فدراسيون فوتبال خبر اعتصاب بازيکنان تيم ملي به خاطر اعتراض به جواد نکونام را تکذيب کرد.

مهدي محمدنبي که رئيس کاروان تيم ملي ايران در جام ملت هاي آسيا است در مورد آخرين وضعيت تيم ملي اظهار داشت: بازيکنان تيم ملي در روزهاي گذشته صبح و بعدازظهر تمرين داشتند که صبح ها تمرينات بدنسازي را دنبال مي کردند و بعدازظهر ها کارهاي تاکتيکي را مرور مي کردند اما امروز تنها بعدازظهر تمرين خواهند کرد.
دبيرکل فدراسيون درباره وضعيت بدني بازيکنان گفت: تست هايي که روي بازيکنان در اردوي 10 روزه اخير در قطر و همچنين اين روزها انجام شده نشان از اين دارد که تست ها جواب داده و خوشبختانه بازيکنان از لحاظ درصد چربي که 12 تا 13 درصد بوده به 6 تا 8 درصد رسيده اند و ضربان قلب خوبي دارند و خوشبختانه به لحاظ آمادگي جسماني مشکلي وجود ندارد و تمرينات بسيار خوب دنبال مي شود و همه منتظر نتيجه گيري در اولين ديدار مقابل عراق هستيم.
نبي درباره انتشار شايعه اعتصاب بازيکنان در اعتراض به تاخير يک روزه نکونام گفت: ما در حال پيگيري انتشار اين شايعه هستيم و من به عنوان رئيس کاروان ايران در قطر اين موضوع را تکذيب مي کنم و اين خبر را کذب محض مي دانم.
وي افزود: مطمئنا کساني که اين شايعه را منتشر کردند، هدف مشخصي داشتند و به بخش حقوقي فدراسيون دستور داديم تا اين موضوع را پيگيري کنند و بدانند چه کساني و با چه هدفي اين موضوعات را مطرح مي کنند. من و کفاشيان از نزديک به کار تيم ملي نظارت داريم و جو دوستانه و صميمانه اي بر کادر فني و بازيکنان حکمفرماست و در کل شرايط خوبي وجود دارد.
وي در پايان خاطر نشان کرد: خواهش مي کنم دوستان رسانه اي اخبار غيرواقعي را منتشر نکنند چرا که همه بايد يکدل براي پيروزي تيم ملي تلاش کنند و همه بايد کمک کنند تا تيم ملي در رقابت هاي جام ملت هاي آسيا موفق باشد، چرا که شرايط براي نتيجه گيري در بازي اول فراهم است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها