با کلاس ترین بادمجان های دنیا!
دوشنبه 2 اسفند 1395 2:43 PM
مجله آشپزی مثبت: این رولهای بادمجان مخصوصا با این سس پستو طعم زندگی می دهد. این غذا یک غذای آسان و بسیار هیجانانگیز با بادمجان است. آن را از دست ندهید.
مواد لازم برای 2 نفر
مواد لازم برای سس پستو
طرز تهیه:
1. ابتدا بادمجانها را شسته و پوست بگیریدطوری که قسمتهایی از پوست روی بادمجانها بماند. حالا بادمجانها را بهصورت لایههای نازک برش بزنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا برشهای بادمجان را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را کنار بگذارید.
2. در یک کاسه مناسب قارچ خرد شده را با ریحان، پنیر پارمسان، پنیر ریکوتا، سیر و مقداری نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را کمی چرب کنید. حالا یک قاشق از مخلوط را داخل برشهای بادمجان بگذارید و سپس آنها را لوله کنید. بادمجانهای لولهای را داخل سینی فر بچینید.
3. حالا باید سس را آماده کنید. به این صورت که تمامی مواد برای تهیه سس را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس آماده شود. سس را داخل یک کاسه بریزید و بقیه مواد باقیمانده از مخلوط قارچ را با سس مخلوط کنید. حالا مخلوط حاصل را روی بادمجانهای لولهای بریزید.
4. قالب را به مدت 15-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا غذا آماده شود، سپس سینی را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی سرد شود. حالا میتوانید غذا را سرو کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست