طرز تهیه شامی با سس انار
یک شنبه 1 اسفند 1395 1:44 PM
یک گزینه بسیار خوشمزه و بی نظیر برای ناهار و شام شما عزیزان، حتما حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه شامی با سس انار :
گوشت چرخ شده 400 گرم
پیاز رنده شده و آب گرفته یک عدد بزرگ
تخم مرغ دو عدد
تره 200 گرم
جعفری و گشنیز خردشده چهار قاشق غذاخوری
آردنخودچی دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
گلپر ساییده یک قاشق مرباخوری
سیر رنده شده دو حبه
طرز تهیه شامی با سس انار:
تمام مواد را به غیر از تره که صد گرم را نگه دارید و کنار بگذارید و با هم خوب ورز بدهید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا سبزی ها بخورد گوشت برود. بعد داخل تابه روغن بریزید و این مواد شامی را به شکل کتلت و یا هر شکلی که دوست دارید سرخ کنید.
مواد سس :
داخل تابه دو قاشق غذاخوری روغن بریزید آن صد گرم تره را داخل آن سرخ کنید. یک قاشق رب گوجه بریزید و خوب تفت بدهید.
سه تا چهار قاشق رب انار ترش یا ملس بریزید و کمی با مواد تفت بخورد سه قاشق پیاز داغ اضافه کنید و دو لیوان آب اضافه کنید تا جوش بیاید. بعد شامی های سرخ شده را داخل آن بچینید تا آرام آرام بجوشد و کاملا بپزد بعد از پانزده تا بیست دقیقه خاموش کنید و با برنج و یا نان و ترشی نوش جان کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست