0

مبحث 127 طرح صالحین: «ولنتاین... آری یا خیر؟!»

taha_h
taha_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5282

پاسخ به:مبحث 127 طرح صالحین: «ولنتاین... آری یا خیر؟!»
دوشنبه 25 بهمن 1395  2:49 PM

نقل قول salma57

ببخشید ولی در جامعه کنونی ما، و با این شیوه ی برخورد متولیان امور فرهنگی، اینکه روز ولادت ائمه رو به عنوان روز شادی یا روز هدیه و دوستی قرار بدیم عملا تاثیر مثبت که نداره، دین زدگی بیشتر ایجاد میکنه.

دلیل هم دارم براش.

نبوده من مولودی ائمه شرکت کنم و آخر مجلسش روضه خونی نداشته باشند!

در مسجد مولودی میگیرند، عملا دست زدن رو‌ممنوع میکنند.

و ...... 

حالا در نظر بگیرید افراد عادی جامعه، اعم از با حجاب و‌بی حجاب بخوان بیان روز میلاد ائمه رو طبق عادت ولنتاین برگزار کنند.

نمیشه دیگه! میشه؟؟؟؟؟!

خیییییلی از این موارد هست.

با سلام

این مشکل یک طرفش به بی خیالی برخی مسئولین فرهنگی بر می گرده (ولنگاری فرهنگی) و یک طرفش هم قشرهایی از مردم هستند که غربگرا هستند و اگر هم این موضوع حل شود, از این طرف پذیرفته نمی شود.

در رابطه با مولودی خوانی هم متاسفانه این موضوع به برخی افراد بر می گردد و واقعا نباید جای شادی و غم عوض شود و همینطوری برخی ها شبهه درست می کنند و با دیدن این قضایا, بیشتر می شود. به قول معروف در شادی های ائمه علیهم السلام شاد باشیم و در غم ها هم غمگین.

در رابطه با ممنوع کردن دست زدن در مسجد هم این موضوع کاملا صحیح هست و به خاطر حفظ شان مسجد, اصلا در مسجد نباید از این کارها (دست زدن و ...) انجام شود و فقط همان شعرخوانی و سرود خوانی باشد. در ضمن حتما مجلس مولودی خوانی همراه با دست زدن و ... نباید در مسجد انجام شود, در محیط های بزرگ دیگر هم می شود این مجالس رو برگزار کرد. خدا حفظ کند برخی از مداحان معروف و غیر معروف رو که هم موقع عزاداری ها مجلس با شکوهی دارند و هم موقع جشن ها و خود بنده وقتی برخی از صوت های مربوط به جشن ها رو دانلود می کنم واقعا لذت می برم و خبری از روضه خوانی و ... هم نیست.

تشکرات از این پست
borkhar salma57 shayesteh2000 omiddeymi1368 mty1378 ehsan67657
دسترسی سریع به انجمن ها