طرز تهیه گوجه پلو با میگو
دوشنبه 11 بهمن 1395 8:08 PM
طرز تهیه: یک قابلمه متوسط انتخاب کنید و آن را تا نصفه آب کنید. 1 قاشق مرباخوری نمک در ان بریزید و روی حرارت بجوش بیاورید. میگوهای پاک شده را در آن بجوشانید.
در همین حین سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید. در یک تابه با کمی روغن آنها را سرخ کنید. پیاز ها را ریز ریز کنید و همراه با گوجه خرد شده سرخ کنید. میگوها را داخل تابه پیاز و گوجه فرنگی بریزید و ادویه ها را همراه با گرد لیمو و کمی شوید به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب سرخ شوند.
سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید. مواد را یکبار دیگر باهم تفت داده و به همراه برنج در قابلمه بریزید و به مدت 15 الی 20 دقیقه دم کنید.