0

.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
دوشنبه 16 مهر 1397  4:43 PM

َشَـوْقى‏ اِلَيْـكَ ذائِـداً عَنْ عِصْيانِكَ، وَامْنُنْ بِالنَّظَرِ اِلَيْكَ‏ عَلَىَّ، وَانْظُرْ بِعَيْنِ الْوُدِّ وَالْعَطْفِ اِلَىَّ، وَلا تَصْرِفْ عَنّى‏ وَجْهَـكَ، وَاجْعَـلْنى‏ مِـنْ اَهْلِ الْاِسْعـادِ وَالْحِظْوَةِ عِنْدَكَ، يامُجيبُ يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.و اشتياقم را به سويت چنان كنى كه بازدارنده از نافرمانيت باشد و بر من منت نِه به اينكه بر من توجهىفرمايى و با ديده دوستى و عطوفت بر من بنگرى و رو از من مگردانى‏.و مرا از جمله سعادتمندان و بهره‏مندان نزد خود قرار دهى اى پاسخ دهنده اى مهربانترين مهربانان‏...پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.---------------------------------------------------------------

------------اشتیاقی ده که مارادل بریپاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. تاز نـا فــرمانیــت ســازد بـری-------------------------------------------------------منّتی بنها ده برمن کن نظر پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.عشق تو گردد بجانم شعله ور ---------------------------------------ازسر مهرومحبّت سـوی من پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.کــن نگــاه ای دلبــردلجوی من --------------------------------------بـر نتاب ازمن رخ زیبـای خود پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.بهــره هاگیرم من ازمولای خود -------------------------------------تاکـه ازاهـل سعادت ســازیم پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.ازنـظــر هــر گــزمــرانیــانـدازیــم -------------------------------------------ایکه پاسخ میدهی بربنــدگان پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.مهــربـا ن تـراز همـه ای مهــربان 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها