پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
دوشنبه 16 مهر 1397 4:43 PM
َشَـوْقى اِلَيْـكَ ذائِـداً عَنْ عِصْيانِكَ، وَامْنُنْ بِالنَّظَرِ اِلَيْكَ عَلَىَّ، وَانْظُرْ بِعَيْنِ الْوُدِّ وَالْعَطْفِ اِلَىَّ، وَلا تَصْرِفْ عَنّى وَجْهَـكَ، وَاجْعَـلْنى مِـنْ اَهْلِ الْاِسْعـادِ وَالْحِظْوَةِ عِنْدَكَ، يامُجيبُ يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.و اشتياقم را به سويت چنان كنى كه بازدارنده از نافرمانيت باشد و بر من منت نِه به اينكه بر من توجهىفرمايى و با ديده دوستى و عطوفت بر من بنگرى و رو از من مگردانى.و مرا از جمله سعادتمندان و بهرهمندان نزد خود قرار دهى اى پاسخ دهنده اى مهربانترين مهربانان...---------------------------------------------------------------
------------اشتیاقی ده که مارادل بری تاز نـا فــرمانیــت ســازد بـری-------------------------------------------------------منّتی بنها ده برمن کن نظر
عشق تو گردد بجانم شعله ور ---------------------------------------ازسر مهرومحبّت سـوی من
کــن نگــاه ای دلبــردلجوی من --------------------------------------بـر نتاب ازمن رخ زیبـای خود
بهــره هاگیرم من ازمولای خود -------------------------------------تاکـه ازاهـل سعادت ســازیم
ازنـظــر هــر گــزمــرانیــانـدازیــم -------------------------------------------ایکه پاسخ میدهی بربنــدگان
مهــربـا ن تـراز همـه ای مهــربان