0

.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
سه شنبه 12 بهمن 1395  1:56 PM

خدایا از تو سپاسگذارمپاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

خدایا به خاطر اینکه هرگاه در جاده زندگی کمی از راه راست سست می شم ، تو با تلنگری به راهم میاری ، از تو سپاسگذارم.

خدایا ممنونم که هر زمان تو را از یاد برده و حضور سبزت را فراموش کردم با نازل کردن بلایی کوچک منو متوجه خود ساخته ای تا به یاد بیارم که در برابر اراده بی نهایتت ، هیچ کس تاب ایستادگی ندارد!

خدایا از اینکه می بینم بزرگی چون تو ، همواره منو زیر نظر دارد و هرگز فراموشم نمی کند ، به خود می بالم.

خدایا با اینکه گناه کردم ، ناسپاسی کردم، حتی گاهی از رحمت بی کرانت ناامید شدم و بنده خوبی برات نبودم ، اما تو مهربونترین هر زمان که درمانده از همه چیز و همه کس شدم ، باز هم با آغوش باز پذیرایم بودی و درنهایت بزرگواری ، حمایتم کردی.

پروردگار زیبا و مهربان در برابر این همه لطف و بخشندگی تو ، چی میتونم بگم؟ این همه سخاوت و کرم را چگونه پاسخگو باشم؟

خدایا! شماره دفعاتی که در نهایت ناباوری و بهت همگان از راههای عجیب و خارق العاده ات در سخت ترین شرایط یاورم بوده ای ، از حساب بیرونه.

تو خود خوب میدانی بنده ات جز آنچه که تو به او بخشیده ای در چنته نداره ، پس تمنا دارم در یافتن راه درست زندگی و به دست آوردنشادمانی ، آرامش و سعادت حقیقی یاریم کنی. چرا که بدون تو هیچ ندارم و با تو از همگان بی نیازم.

خدای من می دونم که با این همه ، تو باز هم مرا دوست داری و همیشه و در هر لحظه مواظبم هستی ، زیرا که این حدیث قدسی ات همیشه یادم هست:
" اگر آنان که از من روی برتافتند ، می دانستند که چقدر مشتاق دیدارشان هستم ، هر آینه از شوق جان می سپردند. "پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها