پلو مکزیکی
دوشنبه 11 بهمن 1395 3:20 PM
پلوی مکزیکی با رنگ قرمز و طعم تند و تیزی که دارد روش طبخی جدید برای برنج است و معمولا بعنوان دور چین در کنار غذاهای مرغ و گوشت استفاده می شود. البته این پلو به تنهایی نیز خوشمزه است. اگر طرفدار غذاهای تند هستید این پلو را از دست ندهید.
طرز تهیه: برنج را حداقل از نیم ساعت قبل در مقداری آب و نمک بخیسانید. بهتر است گوجه و پیاز خرد شده را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و بزنید تا بافتی پوره مانند و یکدست پیدا کند.
روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید 1-2 دقیقه روغن داغ شود. چند دانه برنج داخل روغن بیندازید، اگر جلز و لز کرد یعنی روغن به اندازه کافی داغ شده است. برنج را داخل روغن داغ شده بریزید و حدود 5 دقیقه سرخ کنید تا رنگ برنج تیره شود. حرارت را کم کنید و سیر رنده شده را اضافه کنید. 1-2 دقیقه دیگر برنج را با سیر تفت دهید. پوره گوجه و پیاز، آب مرغ ، رب گوجه، نمک و فلفل قرمز را به برنج اضافه کنید و ترکیب کنید.
وقتی آب مرغ به جوش آمد حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و پلوی مکزیکی را حدود 30 الی 40 دقیقه ( بسته به نوع برنج) دم کنید. پلو مکزیکی را می توانید در فر نیز دم کنید. در اینصورت بعد از بجوش آمدن آب مرغ، در قابلمه رابگذارید و نیم ساعت در فر با دمای 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.