مظلومي: آنهايي كه حاشيه درست ميكنند جواب وجدانشان را بدهند
شنبه 18 دی 1389 4:00 PM
مظلومي: آنهايي كه حاشيه درست ميكنند جواب وجدانشان را بدهند
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: آنهايي که براي تيم ما حاشيه درست ميکنند به فکر جواب دادن به وجدانشان هم باشند.
|
![](http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00014801.jpg) |
|
پرويز مظلومي در خصوص آخرين وضعيت اين تيم در ترکيه اظهار داشت: خوشبختانه همه چيز خوب و ايدهال است و به جز ديروز بعدازظهر که باد کمي در آنتاليا ميوزيد شرايط آب و هوايي خوبي برقرار است.
وي ادامه داد: بيش از 30 تيم ورزشي و فوتبالي در ترکيه به خصوص آنتاليا اقامت دارند و از اينکه در اينجا اردويي خوب را برگزار ميکنيم خوشحال هستم.
مظلومي در خصوص حريفان تدارکاتي استقلال گفت: قرار است با يکي از تيمهاي خوب ترکيهاي بازي کنيم و در ديدار دوم با يک تيم سطح متوسط به ميدان ميرويم. هدف ما از اين مسابقات تنها شناختن نقاط ضعف و قوتمان است که اميدواريم به اين مسئله دست پيدا کنيم.
سرمربي تيم استقلال با ابراز خرسندي از اضافه شدن بازيکنان به اردوي اين تيم تصريح کرد: خوشبختانه دو بازيکن برزيلي ما از روز اول به جمع مان اضافه شدند. ضمن آنکه پژمان منتظري صبح امروز خود را به ما معرفي کرد و فردين عابديني نيز به ترکيه رسيد.
همچنين مجتبي جباري زير نظر پزشک تيم مشغول به تمرين است و خودم وضعيت او را جويا شدم اميدوارم جباري هر چه سريع تر شرايط تمرين در کنار تيم را پيدا کند.
مظلومي ضمن گلايه از برخي اخبار منتشره در برخي رسانه ها گفت: فرهاد مجيدي عصر امروز به تيم ما ملحق مي شود و او براي انجام کارهاي دادگاهي با باشگاه النصر راهي دبي شده بود.
وي افزود: نمي دانم چه کساني اين حاشيه ها را براي ما درست مي کنند اما بايد به فکر اين باشند که جواب وجدان خود را بدهند و امروز با اضافه شدن مجيدي همه چيز مشخص مي شود.
سرمربي تيم استقلال در ادامه با ابراز رضايت از محل اردوي اين تيم در آنتاليا گفت: اردوي ما در شرايط خوبي است و هتل محل اقامت ما يکي از بهترين هاست. تمامي امکانات لازم در اختيارمان قرار گرفته و نزديک به 8 تيم در اين هتل حضور دارند و اين نشان مي دهد در چه کمپي هستيم.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...