مواد لازم
*عدس – یک پیمانه
*پیاز نگینی خردشده – 4 عدد
*زردچوبه – 2 قاشق چایخوری
*برنج – 2 پیمانه
*بلغور گندم – یک ونیم پیمانه
*رشته پلویی – 2 پیمانه
*کره – 70 گرم
*قیسی تفت داده شده – 70 گرم
*آلوی بخارای تفتدادهشده – 70 گرم
*کشمش پلویی شسته و آبکش شده 70 گرم
*خلال پسته - مقداری
*زعفران آب کرده – دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه
عدس خیس شده را به مدت یک ساعت بپزید. مقداری نمک به آن اضافه کنید.اجازه دهید آب آن کشیده شود. پیاز را تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.آب روی برنج و بلغور گندم خیس شده را خالی کنید. سپس آن ها را با مقداری نمک در قابلمه ای حاوی یک لیتر آب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آبِ آن کاملاً تبخیر شود.
قبل از تبخیر شدن کامل آب، رشته پلویی وعدس را به قابلمه بیفزایید و هم بزنید.کره را اضافه و مخلوط کنید سپس در قابلمه را بگذارید تا برنج به مدت 30 دقیقه دم بکشد. پس از این مدت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید به همان صورت بدون این که در قابلمه را بردارید، بماند تا کمی خنک شود (این کار، مانع از وا رفتن رشته پلویی می شود).قابلی پلو را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با قیسی، آلو بخارا، کشمش، خلال پسته، پیازداغ و زعفران تزیین و سرو کنید.