0

رشيدي: اين‌بار به‌عنوان مربي جام قهرماني را بالاي سر مي‌برم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

شنبه 18 دی 1389  11:49 AM

مربي دروازبانان تيم‌ملي فوتبال گفت: اين‌بار مي‌خواهم به‌عنوان مربي قهرمان آسيا شوم و جام قهرماني را بالاي سر ببرم.

منصور رشيدي درباره شرايط تيم‌ملي براي حضور در جام‌ملت‌هاي آسيا اظهار داشت: 35 سال از آخرين قهرماني در آسيا مي‌گذرد و در آن‌سال من به‌عنوان بازيکن جام‌قهرماني را بالاي سر بردم. اين‌بار مي‌خواهم به‌عنوان مربي قهرمان آسيا شوم و اميدوارم به نحسي 35 ساله فوتبال ايران در جام‌ملت‌هاي آسيا پايان دهيم.
وي ادامه داد: سطح آمادگي ملي‌پوشان مناسب است و بازيکنان از روند پيشرفت خوبي برخوردار هستند. گلرهاي تيم‌ملي نيز آمادگي بالايي دارند.
مربي دروازبانان تيم‌ملي درپاسخ به‌اين‌سوال که کداميک از دروازبانان آمادگي بالاتري دارند گفت: به‌طور طبيعي رحمتي از آمادگي مناسبي برخوردار است و در اکثر بازي‌هاي تيم‌ملي فيکس بوده است.
وي درباره شرايط کاري پس از پايان جام‌ملت‌هاي آسيا و خاتمه قرارداد با تيم‌ملي عنوان داشت: با تعدادي از باشگاه‌هاي داخلي صحبت‌هايي داشته‌ام اما از قطر و امارات نيز پيشنهاد دارم و پس از جام‌ملت‌ها دراين‌باره تصميم‌گيري خواهم کرد.
رشيدي درباره حضور در ژاپن به‌همراه قطبي گفت: چنين پيشنهادي به‌من نشده است و پس از پايان ديدارهاي تيم‌ملي درباره شرايط کاري آينده تصميم‌گيري مي‌کنم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها