گردان: حضور در تركيب اصلي تيمملي حق طبيعي رحمتي است
شنبه 18 دی 1389 11:47 AM
گردان: حضور در تركيب اصلي تيمملي حق طبيعي رحمتي است
دروازهبان تيم ملي فوتبال گفت: رحمتي يکي از مهرههاي تاثيرگذار تيم ملي بوده و حق طبيعياش است که در ترکيب اصلي قرار بگيرد.
|
|
|
شهاب گردان در مورد شرايط تيم ملي براي حضور در جام ملتهاي آسيا اظهار داشت: اردوي خوبي را در قطر داشتيم و خوشبختانه بازيکنان در شرايط روحي خوبي برخوردارند و از لحاظ بدني هم در آمادگي کامل به سر ميبرند.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا فکر ميکند در ترکيب اصلي بازي کند يا خير، عنوان کرد: نظر سرمربي است که چه بازيکني بازي کند و چه بازيکني روي نيمکت يا سکو حضور داشته باشد و من هم با اين موضوع مشکلي ندارم.
دروازهبان تيم ملي در مورد رقابت با مهدي رحمتي گفت: رحمتي يکي از مهرههاي تاثيرگذار تيم ملي است و فکر ميکنم حق طبيعي اش باشد که در ترکيب اصلي جا بگيرد. رقابت بين دروازه بانان هميشه وجود دارد و خود رحمتي هم چند مدت نيمکت نشين بود و يک باره در ترکيب اصلي جا پيدا نکرد.
گردان با مدعي خواندن ايران براي کسب قهرماني تاکيد کرد: درست است که ايران چند سالي است در آسيا مقامي نداشته است، اما هميشه يکي از مدعيان قهرماني بوده و مردم هم از تيم ملي انتظار دارند.
وي گفت: رقيبان سر سختي براي کسب قهرماني داريم و به نظر من هر تيمي که پتانسيل بالايي داشته و حرفهاي تر باشد باشد قهرمان ميشود. اميدوارم پس از 35 سال به حقمان که قهرماني است، برسيم.
گردان درباره تيمهاي هم گروه ايران خاطرنشان کرد: همه تيم ها سخت هستند، اما به نظر من عراق با قهرمانياش در دوره قبل سختترين حريف ما محسوب ميشود و خوشبختانه يا متاسفانه در نخستين بازي هم بايد به مصاف اين تيم برويم.
دروازهبان ملي پوش ذبآهن در مورد ديدار مجدد با مس تاکيد کرد: براي تيمي که ميخواهد قهرمان شود بازي دوباره هيچ ترسي ندارد و هر مسابقه براي ما حکم فينال را دارد.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...