سوفله تره فرنگی✅
پنج شنبه 16 دی 1395 6:53 PM
سوفله تره فرنگی✅
مواد لازم:🍡
تخم مرغ 2 عدد
ژامبون مرغ 150 گرم
پنیر پیتزا به اندازه سطح قالب
تره فرنگی دو یا سه عدد
جوز هندی مقدار کم
فلفل قرمز به مقدار لازم
سیر یا پودر سیر به دلخواه
سس بشامل
♨️روش تهیه:
تره فرنگی خرد شده را ٥دقیقه باقدرت ٩٠٠ وات با درپوش داخل دستگاه ميگذاريم تا پخته شود، زرده را از سفیده جدا کرده سفیده را با همزن میزنیم تا کاملا سفت شود. در مرحله بعد زرده را هم میزنیم تا زماني كه زرده سفید شود، زرده را در سس بشامل آرام آرام ریخته و باقدرت ٦٠٠ وات ٥ دقيقه داخل دستگاه گذاشته تا زرده پخته شود ،دراين فاصله زماني سه بار مواد را هم ميزنيم سپس به سفیده اضافه کرده ژامبون را هم اضافه ميكنيم و تره فرنگی و جوز هندی و فلفل قرمز و نمک هم به ان اضافه مي كنيم.
🔅ته ظرف پیرکس را چرب کرده و سوفله را روی آن ریخته سپس پنیر پیتزا روی آن میپاشیم ،در كانوكشن (فر) با دمای ٢٢٠ درجه گذاشته تا روی سوفله طلایی شود، حدودا ١٥ دقیقه کافی مي باشد .
🔅برای تهیه سس بشامل،صد گرم کره یا روغن رابا چهار قاشق غذاخوری آردباقدرت ٩٠٠ وات کمی تفت داده و سه چهارم بطری شیر اضافه کنید، کاملا هم بزنید تا مواد یکدست شود و گلوله گلوله نشود، بهمراه کمی نمک و فلفل با گزينه مايكرو قدرت ٦٠٠وات به مدت ٥دقيقه وسه بار هم ميزنيم تاغلظت ماست را بگیرد.
سوفله شما آماده است🍲
نوش جان 😋