0

لقمه های لیمویی و فلفلی مرغ

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

لقمه های لیمویی و فلفلی مرغ
شنبه 4 دی 1395  4:19 PM

وب سایت روزیاتو : این لقمه های بسیار خوشمزه مرغ مملو از ادویه های تند همانند زنجبیل هستند که در سس متشکل از سس سویا و فلفل غلتانده می شوند. برای یادگیری روش پخت آنها در ادامه با ما همراه باشید.


مواد لازم:

مرغ

 

  •     ۲ عدد سینه مرغ
  •     ۲ قاشق چایخوری نمک
  •     ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۳ حبه سیر خرد شده
  •     نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  •     ۱ پیمانه آرد
  •     ۳ عدد تخم مرغ همزده
  •     روغن سرخ کردنی


سس
 

  •     ۵ قاشق غذاخوری کره
  •     یک سوم پیمانه عسل
  •     ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
  •     ۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش

 

لقمه های لیمویی-فلفلی مرغ


طرز تهیه:

1- سینه های مرغ را به صورت نگینی خرد کنید.


2- در یک کاسه متوسط، مرغ، نمک، فلفل سیاه و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.


3-روغن را درون قابلمه ریخته و بگذارید تا دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد داغ شود.


4-آرد و تخم مرغ هم زده را در کاسه های جداگانه بریزید. تکه های مرغ را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ بغلتانید. دوباره آن را درون آرد فرو کنید.


5- آنها را درون روغن انداخته و حدود ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا کاملا پخته و طلائی شوند.

 

6-یک تابه متوسط را روی حرارت ملایم بگذارید. کره را درون آن بیندازید تا آب شود. سپس سس فلفلی، سس سویا، عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید.


7- مرغ ها را درون سس ریخته و هم بزنید تا همه سطح آنها را بپوشاند.


8- این مرغ ها را می توانید با بلوچیز یا عسل تزئین و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها