0

کیش اسفناج و قارچ بدون کراست

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

کیش اسفناج و قارچ بدون کراست
چهارشنبه 24 آذر 1395  9:24 PM

 

کیش اسفناج و قارچ بدون کراست

 

 

کیش ( quiche ) یکی از انواع تارت ها به حساب میاد که روی کراستش از انواع مواد مثل سبزیجات و گوشت و ماهی استفاده میشه. کیش رو به فرانسه نسبت میدن که البته ریشه این واژه از کلمه آلمانی ( Kuchen ) برداشته شده. این غذای فرانسوی این روزها بین المللی شده و انواع مختلفش در جهان تهیه میشه. در این مطلب نوعی کیش بدون کراست رو قرار میدیم و انشاالله در مطالب آینده انواع با کراست و تارت های دیگه ای رو هم قرار میدیم.

کیش اسفناج

کیش اسفناج

برای اطلاعات بیشتر در مورد کیش و تاریخچه اون میتونید به این لینک مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه کیش قارچ و اسفناج

این مقدار برای یک ظرف گرد با قطر حدود 20 سانت مناسبه و برای 4 نفر کفایت میکنه.

  • قارچ تازه  300 گرم
  • 1/2 قاشق چایخوری سیر خرد شده
  • اسفناج پخته شده 200 گرم
  • پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری
  • 4 تخم مرغ
  • شیر 1 فنجان
  • پنیر فتا 100 گرم  (اگه نداشتید از پنیر خامه ای استفاده کنید)
  • 1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
  • 1/2 فنجان پنیر موزارلا رنده شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن
اسفناج

اسفناج

طرز تهیه کیش قارچ و اسفناج

ابتدا اسفناج ها رو بدون آب روی حرارت بذارید تا کمی پخته بشن. بعد مقدار خیلی کمی روغن بریزید و به همراه سیر کمی تفت بدید. پیاز داغ رو هم بهش اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. حالا قارچ ها رو در روغن بریزید و در حد 5 دقیقه تفت بدید. البته اگه قارچ آبدار دوست ندارید بذارید تا آبش بیشتر گرفته بشه.

تفت دادن قارچ

تفت دادن قارچ

کف ظرفی رو که در برابر حرارت مقاومه (مثل پیرکس) چرب کنید و قارچ ها رو بچینید. روی قارچها اسفناج رو بریزید. بعد هم پنیر فتا رو روش پخش کنید. البته میتونید هم همه مواد رو باهم مخلوط کنید و روی هم نچینید.

ترکیب اسفناج و قارچ و پنیر

ترکیب اسفناج و قارچ

در ظرفی تخم مرغ ها رو بشکنید و کاملا هم بزنید تا زمانی که کف کنه. بعد شیر و پنیر موزارلا و پارمسان رو به همراه کمی نمک و نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط کنید و روی اسفناج ها بریزید. به طوری که کاملا روی اسفناج ها رو بپوشونه.

طرز تهیه کیش اسفناج و قارچ

طرز تهیه کیش اسفناج و قارچ

حالا ظرف رو در طبقه وسط فر از قبل گرم شده بذارید تا به مدت 20-30 دقیقه در دمای 180 درجه کاملا پخته بشه و روش هم طلایی بشه. بعد هم بذارید یک ربع خنک شه و سرو کنید.

این کیش رو میتونید مثل کوکو سبزی در ماهیتابه (حرارت خیلی کم) هم تهیه کنید. فقط روش طلایی نمیشه.

طرز تهیه کیش قارچ و اسفناج

طرز تهیه کیش قارچ و اسفناج

همچنین میتونید این کیش رو در قالب های کاپ کیک به عنوان پیش غذا تهیه کنید.

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها