اول از همه شرمنده ام که مطالبمو دیر به دیر میذارم و بعضی از دوستا که هر روز منت به سر ما میذارن و سر میزنن، کمی حوصلشون سر میره. انقدر کار و بار زیاده که نمیشه رسید.
تزیین غذا و سفره آرایی در خانه
تزیین غذا از این جهت اهمیت داره که اولا سفره رو خیلی زیبا میکنه. دوما اشتها بر انگیزه و افراد رو برای غذا خوردن تحریک میکنه. سوم و از همه مهمتر اینکه نشونه سلیقه خانوم خونه است و زیبایی کار باعث میشه زحمتی که برای غذا کشیده به چشم بیاد.
برای تزیین غذا باید بگم به شکلای مختلفی میشه غذا رو تزیین کرد. این به خود غذا بستگی داره که چیه و چه تزیینی مناسبشه. مثلا بعضی غذا ها رو میشه با سس تزیین های خیلی خوشگلی روشون انجام داد و یا حتی با موادی که در خود غذا به کار میره. تزیینات حتما لازم نیست که خیلی بزرگ و چشم گیر باشه و میتونه خیلی ساده و شیک باشه. با یک چیدن مناسب میشه غذا ها رو خیلی زیباتر کرد.
در این مطلب به تزیین غذا با سبزیجات میپردازیم که میدونم خیلی ها علاقه دارن.
میوه آرایی حرفه ای
بعضی از این تزیینات خیلی حرفه ای هستن. نمیگم که نمیشه بهش رسید و به اون شکل درش آورد. ولی احتیاج به تجربه و حوصله و زمان زیاد داره. مثلا نباید انتظار داشته باشیم که اولین باری که هویج دستمون گرفتیم، بتونیم باهاش طاووس درست کنیم. ولی اگر حوصله و وقت و صبر باشه میشه همه کار کرد. پس اگر برای اولین بار کمی کج و کله شد نا امید نشید. البته آموزشایی که توی این مطلب هست خیلی آسونه و به راحتی میشه با یکی دو بار تمرین انجامشون داد. منظورم اون سخت سختاست که احتیاج به بلد بودن هنر میوه آرایی داره.