اسموتی به پوره ی میوه همراه با یخ گفته می شود که هم طبیعی و هم خنک است. امروز تصمیم دارم طرز تهیه ی دو اسموتی خوشمزه و خنک طبیعی را برای تان آموزش بدهم. می توانید با این اسموتی خنک از کسی که از بیرون و این هوای گرم آمده پذیرایی کنید، و یا پیش از خوراک اصلی نوش جان کنید.
اسموتی استوایی آناناس
مواد لازم
- انبه یک عدد
- آناناس یک پیمانه (اگر از میوه ی آناناس استفاده می کنید، می توانید حدود سه پیمانه از یک آناناس بدست آورید)
- نارگیل خشک رنده شده یک چهارم پیمانه
- کره ی بادام زمینی یک تا دو قاشق خوراک خوری
- آب نارگیل یک پیمانه
کسانی که دوست دارند نوشیدنی شان شیرین تر باشد می توانند یک قاشق عسل طبیعی هم به آن اضافه کنند.
طرز تهیه
انبه و آناناس را پوست بگیرید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. تکه های نارگیل را روی دستگاه تُست قرار دهید تا کمی خشک و تیره شود. داخل یک زیپ کیپ تکه های نارگیل، انبه و آناناس را بریزید. کیسه را داخل فریزر قرار دهید تا خوب یخ بزند. وقتی محتویات کیسه یخ زدند، آنها را در مخلوط کن تخلیه کنید، و کره ی بادام زمینی و آب نارگیل را اضافه کرده، بگذارید تا خوب مخلوط شود. مخلوط را داخل لیوان بلند بریزید و آن را با کمی رنده ی نارگیل تُست شده تزئین کنید.