«پیراشکی قالبی» هنر در خدمت آشپزی
چهارشنبه 17 آذر 1395 1:23 PM
چی لازم دارم:
خمیر پیتزا یا پیراشکی 1عدد
مرغ پخته خرد شده 1.5 پیمانه
سس مایونز یاخامه 4/1 پیمانه
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا 2/1 پیمانه
ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم
چطور بپزم:
خمیر روبه شکل دایره باز کنید.ضخامتش مثل پیتزا باشه.
خمیر را مطابق شکل به 6 یا 8 قسمت تقسیم کنید
قالب رو چرب کنید و خیمر رو به این شکل داخل قالب بچینید.
چون قسمتهایی که روی هم می افتاد کلفت میشد،اون قسمتها رو با قیچی جدا کردم.
مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید
لبه های خمیر را روی مواد برگردونید.
قسمتهایی که خمیر نپوشونده دوباره پنیر پیتزا بریزید.
روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.من به جای زرده از خامه و زعفران برای زرینه استفاده کردم..
حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست