پاسخ به:جانبازان و ايثارگران دفاع مقدس
پنج شنبه 16 دی 1389 10:09 PM
او در ميان ماست >مسعود ميسوري
|
|
|
|
|
|
نام خانوادگی:ميسوري
|
نام :مسعود
|
محل تولد :تهران/تهران/
|
تاریخ تولد :20/3/1345
|
نوع مجروحیت : نابينا
|
در صد جانبازی :70%
|
|
جانباز مسعود ميسوري
بيستمين روز از خردادماه سال 1345 بود كه احمد نوزاد نورسيدهي خود را در آغوش كشيد. مسعود در شهر تهران ديده به جهان گشود و ايام كودكي و نوجواني خود را در آغوش گرم خانواده سپري كرد.
دانشآموز سال دوم دبيرستان بود كه شور دفاع از مرزهاي ميهن اسلامي در مقابل تجاوز دشمن بعثي او را به جبهههاي نبرد كشانيد. مسعود گرچه رزمندهاي كم سن و سال بود اما روح بلندي داشت كه او را به جمع تخريبچيان پيوند داد. پنجم خردادماه سال 1367 بود كه ميني خاموش خوابيده از زير خاكها سربرآورد و مسعود مشغول خنثي كردن مين شد و لحظاتي بعد صداي انفجار در دشت پيچيد. دستها و چشمهاي ميسوري هديه به اسلام شد و اينگونه صاحب عزت و شرف گرديد و رزمندهي بسيجي ميدان نبرد جانباز جنگ تحميلي گرديد. اما تخت بيمارستان هم براي او ميدان مبارزه بود. او كه در ايام نبرد موفق به اخذ مدرك ديپلم شده بود. در حاليكه بر روي تخت بيمارستان بستري بود در كنكور شركت كرد و موفق به ورود به دانشگاه شد و تحصيلات خود را تا اخذ مدرك كارشناسي در رشتهي مكانيك ادامه داد و به استخدام شركت خودروسازي بهمن درآمد.
وي در سال 1370 ازدواج كرده و صاحب دو دختر شد. امروز او در ميان ماست و پرچمداري از نامآوران عرصهي صنعت اين مرز و بوم است. با عشقي عميق خطاب به رهبر فرزانهي انقلاب ميگويد:«جفاهايي كه بر ائمه رفت در جامعهي مسلمين رفت، دغدغهي اصلي امت زندگي ماديشان بود و قابليت هاي معنوي و علمي لازم براي پيروي از ائمه و براي حمايت از اسلام را تحصيل نميكردند. از پروردگارم ميخواهم مرا به نعمت پيروي از ولايت بهره مند فرمايد تا توفيق صرف عمر براي رسيدن به رضايت امام زمان(عج) را به دست آوردم. رهبرم جان فداي شما هستم و اميدوارم لطف و فضل و نعمتبخشي پروردگار متعال شامل حالم شود تا زندگي دنيا هم و غم اصليام نباشد و از صف پيروان شما خارج نشوم. و سعادت تلاش در مسيري كه شما تلاش ميكنيد را از دست ندهم.»
همچنين او خطاب به هموطنانش ميگويد:«پروردگار متعال، امام زمان(عج) و اسلام نيازي به جهد و تلاش و خدمت ما ندارند، ما محتاج به خدمت هستيم، جهد و تلاش ما هيچ چيزي به امام زمان(عج) اضافه نميكند بلكه خودمان به او تقرب پيدا مي كنيم. من كه جانباز 70 % هستم هيچ چيزي از دست ندادهام بلكه بدست آوردهام. همه بياييد به فكر باشيم كه از كشتي نجات محروم نمانيم.»
منبع: مطالب ارسالي ازمدرسه روشنگرشاهد
|
|