0

آیا سفرهای فضایی کوتاه تر می شوند؟

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

آیا سفرهای فضایی کوتاه تر می شوند؟
چهارشنبه 3 آذر 1395  7:25 PM

آیا سفرهای فضایی کوتاه تر می شوند؟


باشگاه خبرنگاران/ موتوری که به سوخت نیاز نداشته باشد فعلا در حد افسانه و داستان است اما دانشمندان آزمایشگاه Eagleworks ناسا به تازگی یک مقاله بازنگری همتا را منتشر کرده و در آن به تبیین ایده هایی در رابطه با آزمایش مجدد پیشرانه Em Drive پرداخته اند.


این محققان در قالب تیم کوچکی کار می کنند و مسئولیت شان تست عجیب ترین و غیرقابل باورترین فرضیات بشر در مورد پیشرانه فضاپیماست. آنها در جدیدترین مقاله علمی خود مدعی شده اند که توانسته اند بدون نیاز به هرگونه سوخت یا عامل محرک و در یک محیط خلاء نیروی رانشی تولید کنند.


دستگاهی که این کار را انجام می دهد Em Drive نام دارد و بدون نیاز به هرگونه سوخت قادر به تولید رانش است. این وسیله در مقابل از ریزموج هایی کمک می گیرد که اطراف یک دستگاه محصور و مخروطی شکل حرکت می کنند. براساس این فرضیه، تکانه ریزموج های در حال حرکت در بخش قاعده موتور بیشتر است و این یعنی کل سیستم می تواند رانش را تجربه کند.


طبق گفته اسکات منلی ستاره شناس، محققان Eagleworks موفق شده اند این فرضیه را در جدیدترین تجربیات خود به اثبات برسانند و نیرویی معادل با 1.2 مگانیوتن بر کیلووات را تولید نمایند که به مراتب بیشتر از رانش فوتونی است.


در هر صورت حالا که این روش شناسی به مرحله بازنگری همتا رسیده است انتظار می رود مناقشات برسر عملیاتی بودن EM Drive با روندی سریع تر به نتیجه برسد.


اگر انشان موفق شود این نوع نیرو را مهار نماید آنگاه سفرهای فضایی سریع السیر و کم هزینه دیگر یک رویا نخواهند بود و به عنوان مثال بشر می تواند در بازه زمانی 41 روزه مسافت میان زمین تا مریخ را طی کند.


با این همه، چنین رویایی از بسیاری جهات «غیرممکن» خوانده شده زیرا برخی قوانین فیزیک را نقض می کند که از آن جمله می توان به پایستگی انرژی و همچنین قانون سوم نیوتن اشاره کرد.


در اینجا باید اشاره نماییم که انتشار مقاله محققان ناسا لزوما به معنای عملیاتی بودن ایده EM Drive نیست و در مقابل دانشمندان خاطرنشان کرده اند که نمی توانند کلیه منابع احتمالی خطا را در نظر بگیرند و هنوز تعریفی برای رانشی که آنها شاهد تولیدش بودند وجود ندارد.

 

در هر حال، مقاله هایی که به مرحله بازنگری همتا می رسند هرچه که نباشند بارقه ای از امید هستند و همچنین تلنگری برای انجام آزمایشات بیشتر روی یک فرضیه.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها