طرز تهیه کباب شکم پر
سه شنبه 2 آذر 1395 8:59 PM
مواد لازم:
نان ساندویچ | 6 تکه (حبه شده) |
کره | 6 قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده | 1/2 فنجان |
کرفس خرد شده همراه با برگ کرفس | 1/2 فنجان |
سیب ورقه شده | 5 کیلوگرم |
شکر | 75 گرم |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | 1/2 قاشق چای خوری |
* مریم گلی خرد شده | 1 قاشق چای خوری |
* آویشن | 1 قاشق چای خوری |
جوز | 1/4 قاشق چای خوری |
دارچین | 1/16 قاشق چای خوری |
جعفری خرد شده | 1/4 فنجان |
پیازچه خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
* مریم گلی خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده
* آویشن خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده
مواد اولیه کباب :
گوشت قرمز (گوشت دنده با استخوان) | 4 تا 5 کیلوگرم |
نمک | 1.5 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | 1/2 قاشق چای خوری |
گوشت گوساله (فیله ورقه شده) | 150 گرم |
مواد اولیه سس :
آب | 1.5 فنجان |
ژله سیب | 1/4 فنجان |
طرز تهیه چاشنی برای داخل گوشت:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
2. خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.
3. پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید.
4. حرارت را کاهش دهید و به مدت 15 دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان و جعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
طرز تهیه کباب:
1. قسمت پایین فر را آماده کنید.
2. روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تا نسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آنها را با خلال دندان سفت کنید.
3. گوشت را داخل فر بریان کنید. بعد از نیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت 2 ساعت و ربع الی 2 ساعت و 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.
4. گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید.
طرز تهیه سس:
1. چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید.
2. ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
3. تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.
منبع : سایت سوران