پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی
یک شنبه 30 آبان 1395 1:17 AM
مواد لازم برای خمیر پیراشکی:
آرد سفید | ۲ و نیم پیمانه |
بکینگ پودر | ١ قاشق غذاخوری |
خمیر مایه | ١ قاشق غذاخوری |
ماست | نصف پیمانه |
شیر | نصف پیمانه |
روغن مایع | یک چهارم پیمانه |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
شکر | ١ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی :
۱- ماست، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.
۲- خمیر مایه و شکر را روی مخلوط ماست بپاشید .
۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر یک دستی درست شود.
۴- روی خمیر را بپوشانید و بذارید به مدت یک ساعت یا تا وقتی که حجم آن دو برابر شد استراحت کند.
مواد لازم میانی برای پیراشکی تن ماهی :
تن ماهی | ٢ قوطی |
آبلیمو | کمی |
پیاز خرد شده | ٢ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ١ عدد کوچک |
پنیر سفید (لیقوان+خامه ای) | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه پیراشکی تن ماهی :
۱- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
۲- هر قسمت را با وردنه مانند شکل زیر باز کنید.
۳- خمیر را از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشانه گذاری کنید (مواظب باشید خمیر پاره نشود).
۴- دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید.
۵- همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید.
۶- مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید.
۷- زرده تخم مرغ را روی پیراشکی می مالیم و روی آن سیاه دانه می پاشیم.
زمان پخت :
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت نیم ساعت .
منبع : ashpazi.blog.ir