0

طرز تهیه مربای طالبی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه مربای طالبی
شنبه 29 آبان 1395  10:29 AM

 

طرز تهیه مربای طالبی

 


 

 

طرز تهیه مربای طالبی


مواد لازم برای مربای طالبی :

 طالبی 500 گرم
 آب  2 پیمانه
 شکر 4 پیمانه

 

طرز تهیه مربای طالبی :

بهتر است برای تهیه و آماده سازی مربای طالبی، از طالبی های سفت و کوچک استفاده نمایید پوست و تخمه های آن را بگیرید و سپس به شکل پره هایی مناسب آن را برش دهید توجه داشته باشید که پس از خرد نمودن، طالبی بدست آمده باید 500 گرم باشد.

 

شکر و آب را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا شکر کمی با آب مخلوط شود سپس روی حرارت گاز قرار دهید تا قوام آید. از آنجائی که این میوه کاملاً نرم است نیاز زیادی به جوشیدن در شهد قوام آمده ندارد بنابراین توجه داشته باشید، زمانی میوه را به شهد مربا اضافه نمایید که کاملاً قوام آمده باشد تا میوه شما پس از اضافه نمودن به آن، زیاد بجوشد و له نشود.

 

پس از آماده شدن مربا آن را از روی حرارت بردارید و مهلت دهید تا کاملاً خنک شود پس در ظرف دردار شیشه ای و در یخچال نگهداری نمایید. بدلیل وفور این میوه پرآب و شیرین و معطر در فصل تابستان، شما دوستان می توانید این مربا را به راحتی در فصل گرم تابستان آماده نمایید و با خامه یا کره به عنوان صبحانه ای مقوی و خوشمزه با چای معطر و تازه دم نوش جان نمایید. از مارمالاد آن برای شیرینی های مارمالادی، لابه لای کیک و غیره نیز استفاده می شود.

 

 

تشکرات از این پست
nargesza ms57bd45 amayen
دسترسی سریع به انجمن ها