0

«لازانیای مرغ و پنیر» برای شام میهمانی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

«لازانیای مرغ و پنیر» برای شام میهمانی
شنبه 22 آبان 1395  4:30 PM

«لازانیای مرغ و پنیر» برای شام میهمانی

 


لازانیایی که در این مطلب برایتان آموزش داده ایم بسیار لذیذ بوده و بدون شک پس از یک بار درست کردن، آن را در دستور آشپزی های ماهانه خود قرار خواهید داد.


چی لازم دارم:


۳ عدد سینه مرغ


۲ پیمانه پودر سوخاری


۵ عدد تخم مرغ


۱ پیمانه آرد


۶۸۰ گرم سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی)


۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا


۸ عدد نودل لازانیا


۲ پیمانه پنیر موزارلا


۲ پیمانه پنیر پارمسان


روغن گیاهی


ریحان


چطور بپزم:


1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.


2-سینه های مرغ را از وسط دو نیم کنید. روی دو طرف هر ۶ لایه، نمک و فلفل سیاه بپاشید.


3-آرد، تخم مرغ همزده و پودر سوخاری را در بشقاب های گود و جداگانه بریزید. سینه های مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.


4-روغن را درون تابه بزرگی داغ کنید. سینه های مرغ سوخاری را درون آن بچینید و هر طرف آن را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.


5-در یک کاسه، یک عدد تخم مرغ را درون پنیر ریکوتا شکسته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آن را کنار بگذارید.


6-در یک ظرف مستطیلی، یک سوم از سس مارینارا را ریخته و روی آن یک لایه نودل لازانیا بچینید.


7-نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی نودل ها قرار داده و سطح آن را صاف کنید. سپس مرغ های سوخاری شده را به صورت درسته روی پنیر بچینید.


8-روی مرغ، نصف پیمانه موزارلا و نصف پیمانه پارمسان بریزید.


9- همین مراحل و لایه ها را دوباره تکرار کنید.


10- روی آنها را با یک لایه فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. سپس فویل را برداشته و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا سطح آن برشته و طلایی شود.

 

11- روی لازانیا را با ریحان خرد شده تزئین و سرو نمائید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها