قطبي: هدف ما قهرماني است اما هيچ قولي نميدهم
چهارشنبه 15 دی 1389 12:42 PM
قطبي: هدف ما قهرماني است اما هيچ قولي نميدهم
سرمربي تيم ملي ايران پيش از حضور در جام ملتهاي آسيا 2011 قطر گفت: هدف ما قهرماني است اما هيچ قولي نميدهم.
|
|
|
35 سال از آخرين قهرماني ايران در جام ملتهاي آسيا ميگذرد و مشاهدات اخير نشان ميدهد که اين تيم بايد کمي ديگر منتظر بماند تا به اين خشکسالي پايان دهد.
ايران که هنوز از عدم راهيابي به جام جهاني 2010 ميسوزد، در قرعهاي قرار گرفته است که با شرکت عراق، مدافع عنوان قهرماني، کره شمالي و امارات متحده عربي به نظر گروه سختي ميرسد.
افشين قطبي سرمربي اين تيم در خصوص قرعه ايران در جام ملتهاي آسيا 2011 قطر اظهار داشت: من فکر ميکنم گروه ما مشکلترين گروه در اين تورنمنت است.
قطبي اخيراً اعلام کرده است که پس از پايان جام ملتها به جي ليگ خواهد رفت تا هدايت تيم شيميزو اس-پالس را برعهده بگيرد؛ اما اين مربي 46 ساله که به عنوان کمکمربي هيدينک و ديک ادوکات در تيم ملي کره جنوبي فعاليت کرده است، گفت: به شدت روي اين تورنمنت تمرکز کردهام. ما براي پيروزي به اينجا آمدهايم، پا به اين راه گذاشتهايم و حرفهاي عمل خواهيم کرد.
ايران مشکلات کمي در راهيابي به اين تورنمنت داشته است. اين تيم با پيروزي 6 بر صفر مقابل سنگاپور کار خود را آغاز کرد و با پيروزي برابر تايلند به کار خود پايان داد. اين تيم يک بار در اردن شکست خورد و تنها 2 گل دريافت کرد.
به هر حال نتايج ديدارهاي دوستانه اين تيم روند ثابتي نداشته است. تيم ملي ايران در رقابتهاي قهرماني فدراسيون فوتبال غرب آسيا در اکتبر عراق را شکست داد و پس از آن در فينال نتيجه را به کويت واگذار کرد. اين تيم پس از آن با نتيجه 3 بر صفر مقابل برزيل شکست را پذيرا شد و در ديداري تدارکاتي به تساوي بدون گل برابر قطر رضايت داد.
قطبي علي رغم کشمکشهاي اخير ايران گفت: از بازيکنانم انتظار دارم هنگام رويارويي با عراق، حريف ديرينهمان در اولين مسابقه جام ملتهاي آسيا آماده باشند. اين تيم پس از ژاپن، کرهجنوبي و استراليا در رده چهارم آسيا قرار دارد.
وي ادامه داد: ما بايد زيرکانه عمل کنيم و تلاش کنيم تا يادبگيريم و پيشرفت کنيم.
سرمربي تيم ملي ايران اظهار داشت: ما تيمي داريم که برنامه تمريني خوبي را در قطر پشت سر گذاشته است. برنامهاي که براي ما بسيار خوب بود و من اعتقاد دارم که ما 11 ژانويه (21 دي) براي بازي مقابل عراق آماده خواهيم بود.
قطبي گفت: ما قهرمانان جديدي ميخواهيم که در جام ملتهاي آسيا براي ايران ظاهر شوند.
شايد به همين دليل بود که وي علي کريمي، کاپيتان سابق و فرهاد مجيدي را از ترکيب تيمش کنار گذاشت.
کريمي، بازيکن مياني سابق بايرن مونيخ 112 بار در ترکيب تيم ايران حاضر شد و 36 گل نيز براي اين تيم به ثمر رساند در حالي که مجيدي 33 ساله 43 بار براي تيم ملي کشورش به ميدان رفته است.
قطبي اظهار داشت: ما تيمي جمع کردهايم که بر بازيکناني با هوش فوتبالي تکيه دارد که روحيه تيمي و اشتياقي غريزي براي قهرماني دارند.
اين به اين معنا است که بار بزرگتر مسئوليت بر روي دوش کاپيتان جواد نکونام، هافبک دفاعي 30 ساله است که در تيم اوساسونا اسپانيا بازي ميکند.
نکونام و مسعود شجاعي همتيمياش در اوساسونا تنها بازيکنان ايران هستند که در ليگ هاي اروپايي بازي ميکنند گرچه آندرانيک تيموريان 4 سال را در بولتون و فولام در ليگ برتر انگليس گذراند.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...