0

دستور تهیه «پای برنج با رویه قارچ»

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

دستور تهیه «پای برنج با رویه قارچ»
پنج شنبه 13 آبان 1395  8:34 PM

دستور تهیه «پای برنج با رویه قارچ»

 


چی لازم دارم:


استاک مرغ دو پیمانه


نمک و فلفل نیم‌کوب به میزان لازم


تخم‌مرغ سه عدد


کدو حلوایی مکعبی خردشده و قارچ خرد شده از هر کدام 250 گرم


پیاز خردشده متوسط یک عدد


پنیر چدار یا گودا رنده‌شده و برنج نیم دانه از هر کدام یک پیمانه


چطور بپزم:


یک غذای خوشمزه، مقوی آسان و البته با نام عجیب؛ شاید بگویید پای سیب شنیده بودیم، اما پای برنج نشنیده‌ایم، شما این غذا را میل کنید، آن وقت خواهید دید که پای برنج هم وجود دارد.


ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم.


کف و دیوار قالب 28× 18 را چرب می‌نماییم. یک و نیم پیمانه از استاک را به همراه برنج روی حرارت قرار داده تا برنج بپزد. در ظرف را می‌بندیم تا برنج 10 دقیقه دم بکشد و کاملا نرم شود. برنج را در ظرفی ریخته و پخش می‌کنیم پس از پنج دقیقه یک تخم‌مرغ را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه و مخلوط کرده و دوباره برای پنج دقیقه آن را خنک می‌کنیم. برنج را در کف و دیواره قالب آماده شده با پشت قاشق پرس می‌کنیم. قالب را به مدت 25 دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا طلایی شود. در این فاصله باقی استاک را با قارچ، کدو حلوایی و پیاز مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا بجوشد. در ظرف را بسته و برای هشت دقیقه مواد را می‌پزیم تا کاملا آب آن کشیده شود. مخلوط را روی سطح برنج ریخته و پخش می‌کنیم، سپس پنیر را روی آن می‌پاشیم و باقی تخم‌مرغ‌ها را با شیر مخلوط کرده و روی پای به صورت یکنواخت می‌ریزیم. پای را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر می‌پزیم. بعد از پخت، پای را برش داده و همراه سالاد یا سبزی خوردن سرو می‌کنیم.


نکته:


- این پای را می‌توان برای پیک‌نیک پخته برش زده و حتی سرد سرو کنید و آماده آن را می‌توانید برای سه روز در یخچال نگهدارید.

- استاک مرغ همان آب مرغ است که با سبزیجات طعم گرفته است.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها