0

تهیه خورشت ماست *اصفهانی*

 
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1394 
تعداد پست ها : 7386
محل سکونت : اصفهان

تهیه خورشت ماست *اصفهانی*
جمعه 7 آبان 1395  12:04 PM

غذاهای مخصوص اصفهان - خورش ماست

 

تهیه خورشت ماست *اصفهانی*

وقتی به کتاب های آشپزی سر بزنید روش درست کردن آن با گوشت مرغ را می توانید پیدا کنید. اما روشی که مردم اصفهان برای پخت آن دارند کمی متفاوت است.

مواد لازم خورش ماست:

*گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم (با استخوان 300 گرم)
*ماست چکیده بی نمک 2.5 کیلوگرم
*شکر 1 پیمانه سرخالی
*زرده تخم مرغ 2 عدد
*آب 2 تا 3 پیمانه
*پیاز 1 عدد
*گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده به اندازه کافی
*خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزیین)

طرز تهیه خورش ماست :
گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملاً بپزید. استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود(این بخش کار بسیار اهمیت دارد).

 

زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و خوب مخلوط کنید.


اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید. حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید. خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید.

 

بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.

نکات:
1- این خورش سرد سرو می شود.
2- از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود..   نوش جان

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها