0

سرمربی خونه به خونه: مرزبان: تماشاگران بابلی احساس خوبی به من میدهند

mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

دوشنبه 26 مهر 1395  5:10 PM

سرمربی تیم خونه به خونه مازندران، پس از پیروزی پرگل تیمش وصعود به رده دوم جدول رده بندی مسابقات لیگ دسته یک فوتبال باشگاه های کشور گفت: از احساسی که تماشاگران بابلی به من می دهند، بسیار خوشبختم.

به گزارش "دی اسپورت"، علیرضا مرزبان شامگاه یکشنبه درگفت وگویی اظهار کرد: از تماشاگران پرشور وشعور ومردم بابل تشکر ویژه دارم، آنها در این مدتی که در تیم خونه به خونه حضور داشتم، احساس خوبی به من می دهند واین اطمینان را به آنها می دهم ومطمئن باشند که ازهیچ کوششی برای لیگ برتری کردن خونه به خونه دریغ نخواهم کرد.
وی افزود: طبیعتا اکنون احساس خیلی خوبی وجود دارد وهواداران هم می بینند که هم بازیکنان ومجموعه تیم خونه به خونه شرافتمندانه کار می کنند واین مسئله امید بخش وکاملا مثبت است.
سرمربی تیم خونه به خونه با بیان اینکه تیم ما قدم به قدم رو به جلو برمی دارد وطبق برنامه پیش می رود، ادامه داد: در بازیهای اخیر فاصله بین خطوط کم تر شده و آسیب پذیری ما نیز کمتر شده است.
مرزبان ادامه داد: در خط حمله که نقطه قوت تیم ما هست، بچه ها عملکرد خوبی دارند، و با توجه به اینکه بیشتر بازیکنان از تیم های دیگری به این تیم آمده بودند، طبیعتا نیازمند زمان بیشتری بودند تا هماهنگی مورد نظر تیمی برسند.
وی افزود: خوشبختانه تیم خونه به خونه اکنون در حال هماهنگ شدن نفرات درهمه پست ها است ودرحال بهتر شدن در بازیهای آینده است.
سرمربی تیم خونه به خونه مازندران با بیان اینکه ما فقط در بازیها به پیروزی وکسب 3 امتیاز فکر می کنیم، یادآورشد: هدف تیم ما صعود به لیگ برتر است ، ضمن آنکه این تنها خواسته ما نیست، تماشاگران ومردم بابل این را از تیم شهرشان انتظار دارند، پس باید برای احترام به خواسته های آنها تلاش کنیم.
تیم فوتبال خونه به خونه مازندران عصریکشنبه درچارچوب هفته دهم مسابقات لیگ دسته یک فوتبال باشگاه های کشور با نتیجه 3برصفر میهمان خود تیم نفت مسجدسیلمان را با شکست بدرقه کرد.
خونه به خونه با این پیروزی وکسب 19 امتیاز به رده دوم جدول رده بندی این مسابقات صعود کرد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها