پنکیک آلمانی یا همان خاگینه خودمان!
شنبه 27 شهریور 1395 12:38 PM
وبسایت آشپزخانه کوچک من: این پنکیک دقیقا مزه خاگینه خودمون رو داره. میتونید با عسل و یا دوشاب (شیره انگور) یا پودر شکر و میوه و بستنی سروش کنید.
و یا میتونید با سوسیس گیاهی و سبزی دلخواهتون نوش جان کنید. خلاصه اینکه هر طور که میلتون میکشه میتونید نوش جان کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1-تخم مرغ و شیر پودر شکر و نمک رو میریزیم تو کاسه و با چنگال خوب همش میزنیم تا یکدست بشه بعد ارد و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. مایع باید کاملا یکدست باشه.
2-یک قالب و تابه 8 اینچی مخصوص فر رو حاضر میکنیم میزاریم داخل فر روی 400 درجه فارنهایت تا خوب داغ بشه.
3-از فر در میاریم یک قاشق کره رو میزنیم به ظرفمون همه جاشو اغشته میکنیم وخیلی سریع مایه پنکیکمون رو میریزیم توش میزاریم تو فر به مدت به مدت 20 - 25 دقیقه یا تا وقتی که پنکیکمون خوب پف کنه و رنگش طلایی قهوه ای بشه.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست