سلام
در مورد هر عنوان توضیح داده ام
عناوین مورد بحث:
* سایت راسخون در چه سالی و با چه هدفی تأسیس شد؟
این سایت زیر نظر سازمان اوقاف و امور خیریه هستش که در سال 1386 تاسیس شد.
اون چیزی هم که میشه بگم در مورد هدف از تاسیسش، در مورد مسائل مذهبی، اسلامی و حتی اخبار مهم ایران و جهان.
* دلیل نام گذاری سایت به این نام؟
نام این سایت از جمله « الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ» از آیه 7 سوره آل عمران اخذ شده؛ یعنی کسانى هستند که در علم و دانش، ثابت قدم و صاحب نظرند.
به نظر من هم، با توجه به محتوا و هدف این سایت، اسمی با مسمی و برازنده است
* طرح های مختلف و متنوع آن در طول سال های متمادی؟
بسیار خوب بودند، بخصوص به نظرم برای نسل جوان که کاربردی و دارای محتواهای خوبی بودن
* کاربران و مدیران سایت؟
من که فقط می دونم مدیر عامل سایت حجت الاسلام دکتر سجادی هستن و بقیه رو نمی شناسمشون هر که هستند خدا خیرشان دهد، کلمه به کلمه و حرف به حرف
* پیشنهادات و یا انتقاداتی درباره بخش های مختلف آن؟
چون بخش ها بسیارند پاسخ این سوال زمان بر است که در مورد تک تک اونها نظر بیان شود.
اما در کل، ما که راضی هستیم، خدا راضی باشد
* معرفی مسئولین سایت؟
جهاد گران عرصه فرهنگ
* راهکارهای پیشنهادی شما برای بهتر شدن سایت؟
بنده که خودم شغلم فرهنگی نیست اما در محل کار سعی به توجه به کار فرهنگی دارم، گاهی راهکارهای فرهنگی رو از سایت های خوبی مثل راسخون می گیرم؛ حالا انتظار راهکار داشتن از من، بردن زیره به کرمان است.
البته اگر نظر هم داشتم، بیان می کنم.
* مهم ترین نقطه قوت و ضعف سایت از دیدگاه شما؟
ضعف رو که نمی دونم، یعنی من ندیدم
اما نقطه قوت این سایت، محتوا و مضون اسلامی-انقلابی به خصوص برای نسل نوجوان و جوان است
* پیش بینی شما برای آینده سایت؟
با تبلیغ این سایت در مراکز نوجوانی و جوانان، شاهد پربارتر شدن فضای سایت و خود ان مراکز می شویم.
من خودم که به چند نفر در حد وسعم سایت رو معرفی کردم؛ اثر بخش دیدم؛ چرا که مراجعه کردن و از مطالب سایت استفاده ها کردن
* ..........
این چند نقطه رو نمی دونم چی در ذهن بگیرم که نظر در موردشان بیان کنم
به ذهنم چیزی آمد به روی چشم
موفق باشید