0

ترشی_بامیه

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

ترشی_بامیه
چهارشنبه 3 شهریور 1395  12:30 PM

ترشی_بامیه

 

😋مواد لازم👇

بامیه
سرکه سفید
موسیر تازه
سیر چند حبه کوچک
آب جوشیده و نمک ( در صورت دلخواه )
جعفری و ترخون تازه
نعناء خشک یکی دو قاشق

✅طرز تهیه 👇

بامیه ها رو شسته و ساقه هاشون رو کوتاه می کنم . ( خیلی کم باید کوتاه بشه ، تا مایع لزجی که درونش هست ازش خارج نشه و ترشی حالت لیز پیدا نکنه )
روی یک پارچه تمیز پهنشون می کنیم و صبر می کنیم تا آبشون چیده بشه .

موسیر ها و سیرها رو هم خرد کرده و داخل یک شیشه ی تمیز و خشک بامیه ها رو ریخته و لا به لای اون سیرها و موسیرها و سبزیها رو و نعناء خشک رو می ریزیم و می چینیم

تا سر شیشه سرکه رو پر میکنیم و روش رو با سبزی می پوشونیم. درب ظرف رو محکم می بندیم و در صورت دلخواه می تونید درب شیشه رو با یک کیسه فریزر ببندید.
20 روز بعد ترشی قابل مصرفه .

✅نکات👇

اگر تردی بامیه رو دوست ندارید می تونید قبل از ریختن در شیشه بگذارید یک جوش بخوره ، در آبکش بریزید و بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزید.
حتماْ موقع پاک کردن ، بامیه های زده دار و نصف شده رو جدا کنید .
پبعضی ها طعم تند سرکه رو دوست ندارن و با ترشی هاشون آب هم قاطی میکنند . یادتون باشه برای این ترشی از آب جوشیده و نمک کمتری استفاده کنید . حدود یک هشتم شیشه .
می تونید موسیر و سیر و سبزی ها رو هم حذف کنید ولی پیشنهاد می کنم نعناء خشک به هیچ وجه حذف نشه .

یک راه برای وقتی که ترشی لیز شد و آب ترشی لزج شد👇
آب ترشی رو کاملاْ دور بریزید و یک بار دیگه با سرکه پر کنید .

دوستانی که در مورد زیتون ها پرسیده بودند . هسته ی زیتون سبز رو در بیارید و فلفل دلمه ای رو آبپز کنید و به صورت خلال در بیارید . از وسط تا کنید و داخل زیتون ها بگذارید .

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها