وبسایت پارسه گرد: این لقمه ها یا کاناپه (Canape) جزء غذاهای انگشتی یا فینگرفود به حساب می آیند. این پیش غذای ساده و ارزان، از سه بخش تشکیل شده؛ تکهای نان و مارچوبه و تکهای گوجههای گیلاسی خالی شده و تکهای خیار و تربچه که وقتی کنار هم چیده میشوند سینی زیبایی را تشکیل میدهند که هر کس براساس ذائقهاش میتواند انتخاب کند کدام را میل کند. میتوانید به جای پنیر بز از پنیر گودا یا پنیر فتا استفاده کنید.
مواد لازم:
- شوید تازه 1 بوته کوچک
- پنیر خامه ای به مقدار دلخواه
- خیار به مقدار دلخواه
- گوجه گیلاسی به مقدار دلخواه
- پنیر بز به مقدار دلخواه
- برگ ریحان تازه به مقدار دلخواه
- مارچوبه تازه به مقدار دلخواه
- سس مایونز لیمویی به مقدار دلخواه
- نان سفید به مقدار دلخواه
- تربچه به مقدار دلخواه
- نمک به مقدار دلخواه
- پودر تازه فلفل سیاه به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
1. نان سفید، به شکل مستطیلی و باریک برش میزنیم. می توانید از نان تست هم استفاده کنید.
2. سر مارچوبه و قسمت تازه را آن را اندازه طول برشهای نان بریده و در آب جوشانده و بلافاصله در آب بسیار سرد، خنک میکنیم.
3. تربچه و خیار را خرد میکنیم.
4. ریحان تازه را ریز میکنیم.
5. روی نانهای بریده شده سس مایونز لیمویی را پخش کرده و با 2 شاخه از مارچوبه سفید شده سرو میکنیم.
6. خیارها را نمک و فلفل میزنیم.
7. یک برش از ترب قرمز را روی برش گردی از خیار آماده شده میخوابانیم.
8. پنیر خامهای و در انتها کمی شوید را اضافه میکنیم.
9. داخل گوجههای گیلاسی را خالی میکنیم. در ادامه به ترتیب کمی پنیر بز و در انتها ریحان ریز شده را به عنوان تزیین روی آن میریزیم.
10. می توانید کمی تاپناد زیتون را نیز روی برشهای نان قرار داده و کمی پنیر بز روی آن بگذارید.