وبسایت نمناک: این غذای خوشمزه و گیاهی بسیار مقوی است و در عین حال بسیار سریع حاضر می شود. این دستور غذای بسیار مطلوبی برای افرادی است که رژیم دارند. همچنین پیش غذای عالی برای وعده های مفصل می باشد.
مواد لازم :
- قارچ : 24 عدد متوسط (450 گرم)
- کره : 6 قاشق غذاخوری
- پیاز ریز خرد شده : 1 عدد کوچک
- سیر ریز خرد شده : 2 حبه
- پنیر خامه ای کم چربی : 90 گرم
- پنیر پارمزان رنده شده : 3 قاشق غذاخوری
- جعفری تازه ساتوری شده : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
2. ساقه قارچ ها را می گیریم. ساقه ها را ریز خرد می کنیم تا یک پیمانه شود.
3. 2 قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه مناسب ذوب می کنیم و روی کلاه قارچ ها را با کره ذوب شده چرب می کنیم. سپس آنها را به طوری که کلاه آنها زیر قرار گیرد در یک سینی مناسب فر می چینیم و داخل آنها را نیز با کره چرب می کنیم.
4. بقیه کره را در تابه ذوب کرده و ساقه های خرد شده قارچ ها را به همراه سیر و پیاز خرد شده در آن کمی تفت می دهیم.
5. سپس آن را از روی حرارت برداشته و پنیر خامه ای را در آن می ریزیم و با چنگال مخلوط می کنیم.
6. پنیر پارمزان، جعفری و کمی ادویه مورد علاقه خود را در آنها ریخته و کاملاً مخلوط می کنیم.
7. داخل هر قارچ، یک قاشق از مخلوط حاصل را ریخته و سینی فر را در فر داغ می گذاریم تا بپزد.
نکات:
- می توانید قارچ ها را آماده کرده ولی در همان لحظه نپزید، بلکه روی آن را کاملاً پوشانده و حداکثر تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید و در زمان مناسب، آن را در فر گذاشته و بپزید تا آن را داغ سرو نمایید.
- می توانید به جای سیر خرد شده از ¼ قاشق چایخوری پودر سیر در این غذا استفاده کنید. این قارچ های خوشمزه در 30 دقیقه آماده می شوند و برای سرو به تعداد 6 تا 8 مناسب می باشد.