پاسخ به:🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی
پنج شنبه 21 مرداد 1395 2:30 PM
🌸- روش چهارم
🎁1- سیب را کاملاً می شویید.
🎁2- سیب ها را به چهار قسمت تقسیم می کنید.
🎁3- سیبها را چرخ می کنید.
🎁4- به میزان هر یک کیلو سیب چرخ شده یک لیوان سرکه به آن اضافه می کنید.
🎁5- مواد آماده را در جای گرم نگهداری می کنید.
🎁6- حدود دو ماه سیب ها کاملا له و یک دست شد آن را صاف کنید.
🎁7- مواد صاف شده را در ظرف می ریزیم مواد را در جای بهداشتی و تمیز قرار می دهید کمتر از 15 روز قابل مصرف می باشد.