ترشی بادمجان کبابی
پنج شنبه 21 مرداد 1395 12:18 PM
مواد لازم
بادمجان- یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده- ۳۰۰ گرم
هویج- ۲۰۰ گرم
سرکه- یک لیتر
زردچوبه- یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی- یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند- پنج عدد
گردوی ریز خرد شده- نصف پیمانه
نمک- به میزان لازم
طرز تهیه
بادمجانها را می شوییم و در طبقه پایین فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد کبابی میکنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را می گیریم و ریز خرد میکنیم.هویج را ریز خرد می کنیم و با سرکه به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم.فلفل سبز را ریز خرد می کنیم، سپس با بقیه مواد مخلوط می کنیم و در ظرف شیشهای میریزیم و در آن را محکم می بندیم و در جای خنک به مدت ۱۰ روز میگذاریم تا آماده شود.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست