پاسخ به:حاضری زن یه آخوند بشی ؟
دوشنبه 18 مرداد 1395 3:00 PM
سلام
به همه دخترخانم های عزیز توصیه می کنم بیشتر دقت کنن. فریب ظاهر و قیافه رو نخورن. خوب و با دقت تحقیق کنن. عجله هم نکنن، یعنی زود تصمیم نگیرن که بگن بله یا بگن نه. خوب که تحقیق کنن و مشورت با اهلش داشته باشن و خوب فکر کنن، انشاالله به یک تصمیم خوب می رسن.
البته مسائلی هم هست، که هر تحقیقی هم بکنی متوجهش نمی شی. اون دیگه بستگی به صداقت و راستی و درستی افراد داره. که البته طلبه و غیر طلبه هم نداره. متأسفانه همین موارد مشکل آفرینه.
من به شخصه فریب همین ظاهر سازی را خوردم و درواقع فریب دروغ و پنهانکاری یکی از افراد این قشر رو. ولی هنوز هم که هنوزه نمی گم همشون مثل هم هستن. شاید خیلی هاشونم بد رفتار کنن. ولی هستن هنوز که وجدان و دین و ایمان داشته باشن و با صداقت پیش برن. متأسفانه نمیشه همه چیز رو گفت. من که واگذارشون کردم به خدا کار دیگه ای از دستم بر نمیاد. انشاالله خدا جزای اون ها رو بده و به با وجدان هاشون هم خیر بده. الهی آمین