مجله تصویر زندگی: بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میشود مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه به علت سوخاری شدن, روغن زیادی رو به خودش نمیگیره. پس اگه بادمجون دوست دارید حتما امتحانش کنید.در ادامه با ما همراه باشید.
بادمجان سوخاری با وجود اینکه خیلی سریع آماده میشه اما به شدت خوشمزه اس. تصور کنید یه لقمه ترد که وقتی گازش میزنید داخلش بادمجون نرم باشه.
مواد لازم:
- بادمجان متوسط ۲ عدد
- آرد سوخاری ۲ پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده ۳/۴ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد سفید یک پیمانه
- نمک یک و ۱/۴ قاشق چایخوری
- جعفری تازه خرد شده مقداری ( برای تزیین )
- روغن برای سرخ کردن
- سس کچاپ یا سس مارینارا در صورت تمایل
طرز تهیه:
1-بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی دو یا سه سانتی خرد کنید.
2-یک و ۱ /۴ قاشق نمک به بادمجان ها بزنید و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در آبکش بگذارید تا آبشان گرفته شود.
3-در ظرفی نسبتا گود آرد سوخاری و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را بشکنید و با دو قاشق آب مخلوط کرده ، با چنگال بزنید تا یکدست شود.
4-آرد سفید را در ظرفی بریزید.
5-حالا بادمجان ها را به ترتیب ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بزنید.
6-لقمه های بادمجان را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
7-بادمجان ها را در ظرف سرو بچینید و روی آنها مقداری جعفری خرد شده بریزید وبا سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا سرو کنید.