0

پیراشکی های وسوسه کننده!

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

پیراشکی های وسوسه کننده!
جمعه 1 مرداد 1395  11:09 AM

وب‌سایت آوای سلامتی: این نان های پفکی خوشمزه پر شده با سیر , قارچ و اسفناج به سادگی قابل تهیه هستند و رنگ طلایی اغوا کننده ای به خود می گیرد.

مواد لازم:

 

  •  کره : 25 گرم
  •  پیاز قرمز , نصف شده و ورقه شده : 1 عدد
  •  سیر , له شده : 2 حبه
  •  قارچ چتری , ورقه شده : 225 گرم
  •  برگ اسفناج تازه و جوان : 175 گرم
  •  جوز هندی : مقداری کمی
  •  خامه پرچرب : 4 قاشق غذاخوری
  •  خمیر چند لایه پاف آماده طبخ : 225 گرم
  •  تخم مرغ زده شده : 1 عدد
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  دانه خشخاش : 2 قاشق چای خوری

 

پیراشکی قارچ و اسفناج


طرز تهیه :

1. کره را در یک ماهیتابه آب نمایید . پیاز و سیر را به آن اضافه نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود .

2. قارچ , اسفناج و جوز هندی را روی آن ها بریزید و 2 تا 3 دقیقه بر روی حرارت متوسط بگذارید و هر چند وقت یک بار هم بزنید .

3. خامه را اضافه نموده و به خوبی با هم مخلوط نمایید . نمک و فلفل به اندازه کافی به آن اضافه نمایید . ماهیتابه را از روی حرارت بردارید . بگذارید مخلوط , چند دقیقه کنار بماند .

4. خمیر را بر روی سطحی آرد پاشیده شده , پهن نمایید و از آن چهار دایره به قطر 15 سانتیمتر جدا نمایید .

5. لبه های هر خمیر را مرطوب نمایید . به میزان یک چهارم از مایه درست شده را وسط آن ها قرار دهید . سپس لبه خمیر را برگردانید . لبه ها را فشار دهید تا خوب به هم بچسبند , بعد با قلم موی مخصوص آشپزخانه تخم مرغ زده شده را روی آن بمالید و بر روی آن دانه های خشخاش بپاشید .

6. خمیرهای بسته شده را در یک سینی خیس شده قرار داده و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد4 فرهای گازی به مدت 20 دقیقه بپزید تا پف نماید و کاملا طلایی شود . سپس بلافاصله آن را سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

سینی فر را به این علت خیس و نم دار می نمایند تا بخار ایجاد شده در فر باعث ور آمدن خمیر شود و خمیر زودتر خودش را بگیرد .

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها