اسموتی آلبالو و توت فرنگی
پنج شنبه 31 تیر 1395 11:55 AM
آب آلبالو ۱ پیمانه
توتفرنگی تازه ۳۰۰ گرم
خامهی صبحانه ۱۰۰ گرم
بستنی وانیلی ۱ پیمانه
آلبالوی تازه نصف پیمانه
شکر ۴ قاشق غذاخوری
ابتدا آلبالوها را پس از شستشو و گرفتن هسته، درون مخلوطکن ریخته و به پوره تبدیل میکنیم. سپس شکر، آب آلبالو، توتفرنگی و خامهی صبحانه را به آلبالوی پوره شده اضافه کرده و دوباره دستگاه مخلوطکن را روشن میکنید و به مدت ۵ دقیقه اجازه میدهیم مواد با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند و مادهای کاملا یکدست به دست آید.
سپس بستنی را نیز به مواد اضافه کرده و به آرامی با قاشق مواد را مخلوط میکنیم. میتوانید از همان ابتدا بستنیها را نیز درون میکسر ریخته و با تمامی مواد ترکیب کنید، ولی برای زیباتر شدن ظاهر اسموتی بهتر است در آخرین مرحله و به آرامی بستنیها را به مواد اضافه کنید.
لیوانهای مخصوص اسموتی را آماده کرده و از مواد به میزان دلخواه درون آنها بریزید. در آخر کار، میتوانید با چند عدد توتفرنگی و آلبالوی دو نیم شده، اسموتی را تزئین کرده و سرو کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست