سالاد ماکارونی را با سس کم چرب بخورید
جمعه 25 تیر 1395 12:25 PM
وبسایت آشپز باشی: سالاد ماکارونی با مرغ و کشمش و بادام از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. می توانید این سالاد را با باقیمانده های مرغ درست کنید. همچنین با استفاده از ماست و لیمو سسی خوشمزه و کم چرب خواهیم داشت.
مواد لازم:
1- در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش پاستا را در حدی بپزید که خیلی نرم نشود و زیر دندان بیاید. نصف پیمانه از آب پاستا را برداشته، سپس پاستا را آبکشی کنید و زیر آب سر بگیرید تا پخت آن متوقف شود.
2-در ظرفی بزرگ، پاستا، مرغ، ماست، کشمش (به دلخواه)، جعفری، بادام، رنده پوست لیمو و آب لیمو را با هم ترکیب کنید.
3- در صورت تمایل آن را با آب پاستا رقیق کنید. بر روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید.
4- می توانید این سالاد را تا 1 روز در یخچال نگه دارید.
نکات:
1- از هر نوع پاستای مد نظرتان استفاده کنید.
2- از مرغ پخته استفاده کنید. آن را تکه تکه کنید.
3- استفاده از کشمش اختیاری است.
4- جعفری را ریز خرد کنید.
5- از بادام بو داده استفاده کند. آن را خرد کنید.
6- پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست