0

مشخصات عینک آفتابی خوب

 
mitra68
mitra68
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آذر 1394 
تعداد پست ها : 1

مشخصات عینک آفتابی خوب
سه شنبه 1 تیر 1395  10:24 AM

بهره گیری از عینک آفتابی خوب و استاندارد در مواقعی که نور آفتاب شدت دارد سبب خوب شدن دید و جلوگیری از آسیب به عدسی و شبکیه چشم می گردد.
به چشم داشتن عینک آفتابی غیراستاندارد به چشم خیلی زیان بخش تر از نزدن آن می باشد، به این دلیل که عینک آفتابی سبب می گردد مردمک های چشم ها گشوده شود و اگر نتواند اشعه ماورای بنفش نور خورشید را جذب کند، همه اشعه‌های زیاد ده به درون چشم نفوذ می‌کنند.
پس بهره گیری از 
عینک آفتابی های جعلی نه تنها مناسب و سودمند نمی باشد، بلکه سبب خیلی از عارضه های چشمی می گردد که از آن جمله می‌توان به کم شدن بینایی، ظاهر شدن آب مروارید و بیماری شبکیه اشاره کرد.


لایه ازن، بخش بزرگی از اشعه‌ ماورای بنفش زیان ده نور خورشید را جذب کرده و مانع رسیدن آن به زمین می گردد، ولی با این حال باز هم قسمتی از این اشعه به زمین می‌رسد که تابش آن به چشم می‌تواند آسیب هایی را برای سلامت ‌چشم به دنبال داشته باشد.
عینک ‌آفتابی تنها مخصوص فصل های گرم سال نمی باشد، بلکه بهره گیری از این عینک‌ها در همه فصل ها سفارش می‌شود، ولی در فصول‌ گرم با توجه به افزایش شدت تابش نورخورشید استفاده از این عینک‌ها اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.


بیشترین موقع تابش نورخورشید در فصل های گرم سال بین ساعات 10 صبح تا 16 بعد از ظهر است که سفارش می‌شود اشخاص در این زمان‌ها تا حد امکان در مکان‌های مسقف بمانند و در صورت رفتن به محیط بیرون، حتما از عینک ‌آفتابی استفاده کنند.


به منزله یک اصل آگاه باشید که مناسب ترین رنگ برای عینک های آفتابی، در مرتبه نخست خاکستری و بعد از آن قهوه ای می باشد.
بیشترین زیان نورخورشید در بلندمدت، روی شبکیه‌ چشم می باشد که پایین آمدن بینایی و بقیه بیماری های ‌چشمی را به دنبال دارد.
مناسب ترین عینک ‌آفتابی، عینکی است که جذب کننده دست کم 90 تا 95 درصد اشعه ‌ماورای بنفش باشد.
تعیین این میزان درصد جذب اشعه، بوسیله دستگاه‌های مخصوصی در مراکز معتبر عینک فروشی تشخیص داده می‌شود.
شیوه دیگری هم هست که اشخاص بدون کمک گرفتن از دستگاه، اندازه استاندارد بودن عینک ‌آفتابی را بفهمند.
عینک‌های فتوکرومیک در مقابل نور آفتاب تیره‌ رنگ می‌شوند. می‌توان از این عینک‌ها در تشخیص خوب بودن 
عینک آفتابی در جذب اشعه نور خورشید استفاده کرد، به طوری که عینک ‌آفتابی را روی یک عینک ‌فتوکرومیک قرار داده و آن را مقابل نور خورشید می‌گیریم.
اگر عینک ‌فتوکرومیک تغییر رنگ ندهد، عینک ‌آفتابی جاذب خوب اشعه است و در صورت تیره‌ شدن رنگ عینک‌ فتوکرومیک، عینک ‌آفتابی، استاندارد لازم را برای جذب اشعه ‌ماورای بنفش ندارد.


سفارش می‌شود اشخاص تا حد امکان از عینک‌های استاندارد استفاده کنند.
قاب‌ عینک آفتابی بایست بزرگ بوده و تمام کره‌ چشم را بپوشاند. دسته‌های عینک هم بایست پهن باشند تا از ورود اشعه به چشم جلوگیری کنند.
نوع رنگ عینک ‌آفتابی نیز بسته به نوع کارایی آن تعیین می‌شود. عینک ‌آفتابی غالبا با عینک ‌آفتابی کوهنوردی قطعا فرق دارد، ولی در حالت کلی مناسب ترین رنگ عینک آفتابی خاکستری (دودی) و پس از آن قهوه‌ای است.


عینک‌های خاکستری تغییر رنگی در اشیاء ایجاد نمی‌کنند و موجب می‌شوند افراد بتوانند بهتر با این نوع رنگ‌ عینک، فعالیت‌های روزمره خود را انجام دهند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها