0

شُله امیری غذای محلّی ایلام

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

شُله امیری غذای محلّی ایلام
جمعه 28 خرداد 1395  10:29 PM

شُله امیری غذای محلّی ایلام

مواد لازم:

ماش (نصف لیوان)
برنج (کمتر از نصف لیوان)
پیاز (یک عدد متوسط)
روغن (دوقاشق غذا خوری)
زردچوبه و نمک (به مقدار لازم)
طرز تهیه:

۱. ماش‌های پاک شده را در قابلامه بریز و با آب فراوان بپز.

۲. وقتی ماش پخته شد، برنجی را که از یک ساعت قبل در آب خیس شده است، به ماش اضافه کن.

۳. پیاز را خورد کن. با کمک بزرگ ترها در روغن تفت بده و در آخر زردچوبه را به آن بیفزا.

۴. وقتی برنج خوب پخته شد، پیاز داغ و نمک را هم درون قابلامه بریز.

۵. شعلهٔ اجاق را کم کن. اگر یک ساعت صبر کنی، شله امیری تو حسابی جا می‌افتد.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها