پاسخ به:(صندلی داغ)میهمانان ayeneh - saeidfarajpour - asdfgzxcvb11 + امتیاز ویژه
پنج شنبه 27 خرداد 1395 5:47 AM
asdfgzxcvb11 :سلام
1-بزرگترین افتخار زندگی شما چی بوده؟! در هر عرصه ای ، چه تحصیلی ، اقتصادی و ...
با سلام، افتخار که نمیشه گفت اما موفقیت بنده فارغ التحصیلی دکتری رشته مهندسی برق است. البته امیدوارم این موفقیت متصل شود به موفقیت های بعدی ازجمله اقتصادی و ...
2- در صورت امکان بفرمایید بزرگترین آرزوی شما چیه ؟! اگه ممکن نیست بگید بفرمایید که مربوط به شخص خودتون هست یا جامعه یا قشری از جامعه؟! راستشو بگو
راستشو بگم، آرزو می کنم عاقبت بخیر شوم. هم خودم و هم خانواده ام و هم مردم کشورم و هم همه مردم دنیا چه فقیر چه غنی چه مسلمون و چه غیر مسلمون.
3- گواهینامه رانندگی دارید؟! اگه آره برا گرفتنش چندبار رد شدید؟! و سنگین ترین خلافی که مرتکب شدید و جریمه شدید ، چی بود و چقدر؟! (نگید گواهینامه ندارم که میکشمت بابت این همه نوشتم)
بله دارم، سه بار آزمون عملی دادم تا بار چهارم پذیرفته شدم.فکر کنم پارک ممنوع
4- اگه خداوند یه نیروی ویژه به شما عطا کنه ، ویژه ویژه ،( یعنی مثلا دست به خاک بزنید طلا بشه) و فقط هم یه بار بتونی ازش استفاده کنی، چکاری انجام میدی؟!
سوال سختیه اما اگه میشد از خدا طلب قدرت شفای روح خودم رو میکردم. شاید خودخواهانه بنظر برسه اما اگر خودم را برای اولین و آخرین بار شفای روحی بدم .مطمئنم که قدرت شفای جامعه رو هم بدست می آورم.
5- اگر کاندید ریاست جمهوری شوید ، باتوجه به شخصیت خودتون و افکار و عقایدتون ، کدوم قشر حامی شما خواهند شد؟! اصول گرایان ، اصلاح طلبان با .... ( راستشو بگو )
فکر نکنم حامی زیادی داشته باشم چون رک گو بوده و جزء هیچ باند و گروه و دسته ای هم نیستم. اگر به انتخابات آزاد و آزادی انتخاب هم معتقد باشید رای مردم در اولویت است تا جناح ها و گروه ها و دسته ها